WMF Quadro – Buffet

SVJETLOSNI EFEKTI I INDIVIDUALNI DIZAJN

U  hotelskoj industriji, kao i u gastronomiji, vrlo je važno uvjeriti i inspirirati goste svaki dan.

Bilo da se radi o elegantnom, klasičnom, modernom ili purističkom: s našim širokim asortimanom idealno nadopunjujemo vaš koncept. To se ne primjenjuje samo na uslugu à la carte. Naše grijalice za jelo i sustavi za buffet stol impresioniraju visokom funkcionalnošću, velikom fleksibilnošću i velikom raznolikošću proizvoda za svaku dekoraciju stola za buffet.

Ključ individualnosti leži u uporabi Gastronorm formata. Ovaj buffet nije kao drugi. Stvoren za neograničene mogućnosti jer su svi dijelovi funkcionalni. To omogućuva novu slobodu za vaš sistem serviranja. Kako biste uljepšali ambijent u kratkom vremenu, dobro strukturirani buffet sistem može se postići svjetlosnim elementima.

U slikarstvu i umjetnosti boje se upotrebljavaju posebno za izazivanje određenih raspoloženja i emocija. Ova ideja primjenjuje se na jedinstven izgled WMF Quadro sustava. Budući da se svjetla mogu koristiti kao zasebne komponente, mogu se lako smjestiti u okvir sustava WMF Quadro – pogodan za vaše potrebe. Takvo jednostavno rukovanje čini sustav buffeta još atraktivnijim.

Započnite saradnju sa nama

Kontaktirajte nas

+387 33 837 428 ili +387 61 200 252