Doživite pravo iskustvo

compimento doo sarajevo

O nama

Dobrodošli u svijet kvaliteta za profesionalce. Maksimalni profesionalizam je neophodan za osiguravanje nesmetanih procesa i potpunog zadovoljstva kupaca u gastronomskoj i hotelskoj industriji. Ovo se ne odnosi samo na uslugu, već i na opremu koja se koristi. Sa širokim spektrom proizvoda vrhunske klase za profesionalno ugostiteljstvo, omogućavamo klijentima da pokažu upravo ovaj nivo profesionalizma. Znamo šta vaši gosti očekuju od vas i kako možete nadmašiti njihova očekivanja.

COMPIMENTO doo osnovano je u Sarajevu sa osnovnom svrhom pružanja kvalitetnih proizvoda i usluga u oblasti kulture stola i potrebe za HORECA industrijom. Zastupnici smo svjetski poznatih proizvođača kao što su WMF Professional, Bauscher, Spigelau, Jura aparata za kafu i drugih a ekskluzivni smo dobavljači i distributeri za Mövenpick kafu i Darbo proizvode za područje Bosne i Hercegovine. Vrhunski dobavljači i naše osoblje osiguravaju kvalitetu robe i usluga.

Naša osnovna svrha i misija je da cjelokupni asortiman proizvoda približimo kupcima, kako za pojedince, tako i za mala preduzeća i profesionalne korisnike.

Radujemo se Vašem dolasku u naš showroom u Sarajevu, gdje ćemo Vas rado savjetovati i predstaviti cijeli naš prodajni asortiman.

Posjetite nas

Naš showroom

SHOWROOM – Sarajevo namijenjen je svim ljubiteljima visokokvalitetnog posuđa, escajga, sitnog inventara i aparata za kafu. Izložen je cjelokupni program svih zastupljenih proizvođača. Bićete impresionirani asortimanom pribora za jelo, kuhinjskim posuđem i kuhinjskim inventarom, izuzetnim asortimanom tanjira, šoljica, čaša, tacni, posuda za grijanje, bife opreme a možete i probati Darbo proizvode i uvjeriti se u vrhunski kvalitet.

Započnite saradnju sa nama

Kontaktirajte nas

+387 33 837 428 ili +387 61 200 252