Porculan i keramika

Wmf profesionalna linija

Kao „Stručnjak za kulturu stola“, WMF Professional zna kako stvoriti jedinstvene kolekcije dekora za profesionalno postavljen stol kao nijedan drugi brend. Dizajn se kreće od ekspresivnog do diskretnog, od prirodnog do geometrijski inspirisanog. Prilagodljiv i individualno kombinovan. Kada razvijamo visokokvalitetne serije porculana, ne samo da najveću vrijednost pridajemo estetici, već i činjenici da se naši predmeti mogu pametno kombinirati, koristiti na različite načine i podržavati servisno osoblje jer se njima lako rukuje. WMF serije porculana kombinuju ove karakteristike i pokazuje se kao odličan izbor i za gosta i za domaćina.

BAUSCHER

Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača proculama u svijetu Bauscher svojim proizvodima želi omogućiti svima da uživaju u lijepo serviranoj hrani. Bauscher marka prestavlja atraktivan dizajn i kvalitetu Made in Germany.

Bauscher ima dugu historiju lojalnosti. Oni su lojalni svom brendu, lojalni svom procesu i lojalni svojim kupcima. Kao originalni kreator kategorije profesionalnih proizvoda od porculana, oni su napravili porculan sutrašnjice od 1881.

Osvrćući se na njihovu historiju, Bauscherova inovacija uključuje izum izljeva za izlijevanje bez kapanja, prvi potpuno reljefni rub i prvu tvornicu porculana koja je dostupna za profesionalnu upotrebu. Ali Bauscher nije samo o prošlosti. Iako je njihova tradicija ukorijenjena u prošlosti, oni i dalje prave porculan sutrašnjice.

Praćenjem trendova i analizom tržišta, razvijaju se vizionarske ideje u oblikovanju i proizvodnji porculana na jednom od najataktivnijih state-of-the-art proizvodnih pogona u Europi. Široka paleta proizvoda nude specifična rješenja koja zadovoljavaju različite gastronomske stilove i profile.

Budite inspirativni i transformirajte svoje kulinarske ideje u neponovljivo iskustvo za vaše goste.

Playground by BHS

Manifest protiv zijevanja za stolom. Čisti užitak u eksperimentiranju.

Playground keramika vas poziva na miješanje, spajanje i eksperimentiranje sa svojom postavkom stola. Odaberite inspiraciju za vase serviranje hrane iz naše široke palete. Probudite svoju kulinarsku izložbu uzbudljivim kamenim komadima i dodacima od miješanih materijala ekskluzivno dizajniranim I inspiriranim svakim dijelom svijeta.

Uz cool artikle i dodatke, ekskluzivno dizajnirane ili prikupljene iz cijelog svijeta, možete pratiti najnovije trendove na način koji izgleda jednostavno sjajno na Instagramu. Proizvodi se mogu koristiti sami ili mogu poslužiti kao zabavni pratioci porculanskom posuđu. Šarenilo djeluje!

Započnite saradnju sa nama

Kontaktirajte nas

+387 33 837 428 ili +387 61 200 252