Escajg

WMF-ove kolekcije nude visokokvalitetni pribor za jelo sa usklađenim dizajnom za svako jelo. Kao dio kulture stola, pribor za jelo daje određeni karakter: klasičan, formalan, rustičan, minimalistički ili razigran. Odabir određenog dizajna pribora za jelo se nadovezuje na dojam interijera i opreme, koji odgovara prilici i samom obroku. Tada se spajaju estetska izvrsnost i funkcionalna kvaliteta, a njihovo jedinstvo je pravo čudo.

WMF kolekcije ne samo da nude različite dizajne, već i opsežnu ponudu pribora za jelo za posluživanje i jelo. Noževi i viljuške za ribu ili odreske, desertne kašike i mnogi drugi posebni komadi pribora za jelo nadopunjuju osnovne artikle u pojedinačnim asortimanima. Odgovarajuća završna obrada jednako je važna kao i upotreba patentiranog materijala za pribor za jelo Cromargan®.

Cromargan®je iznimno čvrst, izdržljiv i otporan na kiseline, idealan je materijal za dugotrajni pribor za jelo koji će uvijek izgledati lijepo. Čak i nakon česte uporabe, svaki komad još uvijek izgleda sjajno i gotovo kao nov. Oštrice noževa sa šupljom drškom izrađene su od posebnog kovanog čelika za oštrice. Zahvaljujući patentiranim metodama koje koriste, noževi za večeru imaju nazubljenu oštricu koja će ostati oštra jako dugo i olakšati vašim gostima rezanje hrane.

Sve ima bolji okus kada se jede s dobro dizajniranim priborom za jelo. Osim finger fooda.

Započnite saradnju sa nama

Kontaktirajte nas

+387 33 837 428 ili +387 61 200 252