Čaše – WMF profesionalna linija

Wmf profesionalna linija

Savršeno oblikovane čaše neophodne su za svaki stol. Bistrina, kvaliteta i vrhunska izrada povećavaju užitak prvog gutljaja. Svaka čaša ima jedinstvenu funkciju. Uprkos njihovom laganom izgledu i ekskluzivnom šarmu, čaše su otporne i izdržljive.  Bezvremenski lijep oblik čaša poboljšavaju vaše serviranje i svakom stolu daje osjećaj svečanosti!

Rado ćemo vas savjetovati o pravom izboru staklenog posuđa.

Spiegelau

Pet stotina godina stručnosti u staklenom posuđu. Više od pet vijekova iskustva u proizvodnji visokokvalitetnog staklenog posuđa je impresivna prednost, ali to je samo temelj svakodnevnog rada u Spiegelauu. Pružanje širokog spektra vrhunskih čaša kupcima zahtijeva više od proizvodnih vještina i kvaliteta proizvoda u tradicionalnom smislu.

Optimiziraju svaki pojedinačni stakleni proizvod kako bi zadovoljio najviše standarde u pogledu funkcionalnosti i estetike i koriste najsavremenije industrijske procese kako bi garantirali visok nivo trajnosti, trenutnu dostupnost i atraktivne cijene. Visokim standardima kvaliteta i strogim kontrolama osiguravaju zadovoljstvo kupaca – u restoranu i kod kuće. Uživanje ima mnogo oblika, ali potražnja za zaista dobrom čašom ostaje ista. Zato je Spigelau spojio funkcionalnost sa bezvremenskom elegancijom. To su kvalitete koje traju, bez obzira na kratkoročne trendove.

Započnite saradnju sa nama

Kontaktirajte nas

+387 33 837 428 ili +387 61 200 252